Därför ska du använda Olympus vid naturfotografering

Djur- och naturfotografering

Det kan vara en utmaning att ta fantastiska bilder på djur och natur! De bästa bilderna tas oftast på avlägsna och svåråtkomliga platser och när du äntligen har hittat motivet får du ingen andra chans. Med en kamera från Olympus är du bättre förberedd oavsett förhållandena. Det spelar ingen roll om du ställs inför extremt väder (värme, kyla eller regn), oförutsett djurbeteende eller ska fånga stämningen perfekt under knepiga ljusförhållanden – du kan alltid lita på att vårt system levererar med sin innovativa men kompakta och lätta design och sina banbrytande fotofunktioner.

Superb bildkvalitet

Ta den perfekta bilden med en kombination av höghastighetstagning och ett snabbt och exakt autofokussystem. Lägg till världens mest effektiva bildstabilisering (IS) som erbjuder upp till 7,5 slutarstegs kompensationsprestanda*, vårt innovativa fotoläge High Res och enastående prestanda i svagt ljus så får du knivskarpa bilder utan oönskad oskärpa. *I juli 2019. Ca 7,5 EV-stegs kompensation med OM-D E-M1X i kombination med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO på 100 mm avstånd.

Kompakt och redo för alla väder

Olympus erbjuder ett alternativ till klumpiga kamerasystem. Våra lätta kameror och objektiv är otroligt portabla: lätta att packa, även med telefoto-objektiv med lång räckvidd – för det sista du behöver ute i naturen är klumpig utrustning som tynger ner dig. Oavsett vilket väder du utsätts för* så kommer den leverera – och se till att du kan fota längre. Så oavsett om du satsar på världens bästa, vattentäta kamerahus, E-M1X (i juli 2019), eller en av våra andra OM-D-kameramodeller är du alltid redo. *vädertätning är beroende av kamera- och objektivmodell

Föreviga de stunder du vill

Våra kameror är utformade med responsiva funktioner och förbättrad ergonomi och utökas kontinuerligt med världsledande innovationer, som vårt branschledande system för dammskydd av sensorn (SSWF), ett korstyps fasavkännande autofokussystem (beroende på kameramodell) och avancerad elektronisk sökare som visar precis hur bilden kommer se ut – för att bara nämna några. Vinklingsbara/vridbara LCD-skärmar låter dig fota i de där svåra vinklarna och en rad tillbehör till Olympus-systemet ser till att du kan ta bilder med hög kvalitet överallt.

Ett objektiv för varje motiv

Mer än 80 år av innovation inom optisk teknik och toppmoderna objektivtekniker förs samman i M.Zuiko-objektiven, vilket resulterar i fascinerande bildkvalitet och oöverträffad mobilitet tack vare storleken. Du hittar flera objektiv som är perfekta för att fota djur och natur i vårt sortiment. Oavsett om du väljer M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, ED 40-150mm F 2.8 PRO eller ED 300mm F4.0 IS PRO får du garanterat hög kvalitet i ett kompakt format. Och med konvertern MC-14 eller MC-20 kan du fota även de mest svåråtkomliga platserna.