Därför är Olympus perfekt för social fotografering

Social- och livsstilsfotografering

Oavsett om du vill ta dina sociala medier till nästa nivå, uttrycka dig med kreativa livsstilsbilder eller ägna dig åt din passion att fota har vi rätt utrustning för dig. Våra kameror är lätta och kompakta och kan följa med på alla kreativa äventyr. De är det perfekta valet när du vill ha enastående bildkvalitet och blir aldrig omoderna tack vare den tidlösa, eleganta designen.

Ge uttryck för din kreativitet

Vårt system är utformat för att främja din kreativitet. Tack vare de vinklingsbara/vridbara LED-pekskärmarna och läget ögonavkänning kan du ta ännu bättre selfies, och integrerade konstfilter och scenlägen låter dig enkelt styla dina bilder. Ta din fotografering till nästa nivå med ännu större kreativ kontroll i AP-läge (avancerat fotoläge).

Anslut när som helst, var som helst

Vad är poängen med att ta fantastiska bilder om ingen ser dem? Med integrerad WiFi kan du enkelt ladda upp bilder via OI.Share-appen – våra kameror gör till och med det tuffa jobbet åt dig. Dela med dig av dina mästerverk på sociala medier medan du är på väg till nästa evenemang!

Enastående bildkvalitet

Kompromissa aldrig med kvalitet. Du kommer inte ångra steget från att fota med mobilen till vårt system. Med våra superljusa objektiv är det lätt som en plätt att ta till och med svåra bilder. Skapa snygg bokeh, filma 4K-video och ta knivskarpa bilder även vid svagt ljus, där telefonen skulle ha det tufft. Välj till vårt populära objektiv M.Zuiko Digital 45mm F1.8 så är du redo att ta hisnande vackra porträtt.

Design möter funktion

Du kommer inte vilja gå hemifrån utan en av våra klassiska men snygga kameror – och den kompakta designen innebär så klart att du inte behöver göra det, då de enkelt får plats i handväskan. Innovativ hantering innebär att du aldrig missar ett fotoögonblick igen och en serie med trendiga tillbehör låter dig anpassa kameran så att den matchar din egen, unika stil.