Därför är Olympus perfekt för filmning

4K-video möter Hi-Res-ljud

När man filmar spännande och dynamiska videor måste man ofta röra sig mycket, vilket kan leda till dålig ljudkvalitet. Men en film utan ljud är inte ett alternativ om man verkligen vill fånga publiken. Nu för tiden blir valet av objektiv och ett fantastiskt skärpedjup allt viktigare för filmare som rör mycket på sig, när de väljer vilken utrustning de ska använda. Vårt kompakta och lätta system har fantastisk, inbyggd bildstabilisering, för att undvika ryckiga bilder och kameraskakningar, och med enastående ljudinspelningskapacitet kan du minska risken för distraherande bakgrundsljud.

Enastående stabilisering utan stativ

Med Olympus kan du lita på att världens bästa mekaniska bildstabilisering* gör det smidigt att filma utan stativ. Pålitlig C-AF i våra flaggskeppskameror i OM-D-serien låter dig enkelt fokusera och få knivskarpa resultat. Dessa funktioner gör Olympus till ett kanonval för den som vill prova på att filma eller vlogga, men även för professionella enmansteam inom journalistik, dokumentärfilmning och evenemangsfilmning. *I juli 2019. OM-D E-M1X i kombination med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Hi-Res-ljudinspelning

Med OM-D E-M1 och kamerorna i E-M5-serien kan du räkna med bekymmersfri anslutning till Olympus lätta LS-ljudenheter i fickformat, för ljudinspelning av hög kvalitet var som helst och oavsett frekvensintervall (20 Hz–44 000 Hz). Dina videoklipp blir bättre med tydligt och dynamiskt ljud med en bra komprimeringsfrekvens. Unna dina videoklipp Hi-Res-ljudkvalitet, även när du är på språng!

Log-tagning

Föränderliga ljusförhållanden går inte alltid att undvika när man filmar dokumentärer eller naturfilmer. Kamerorna i vår OM-D E-M1-serie har stöd för OM400-log-tagning, vilket spelar in utan att detaljer i skuggor går förlorade eller högdagrar överexponeras. Dessutom kan du få ännu större kreativ kontroll med färggradering, för optimal gradering och detaljer i skuggorna, utan att högdagrarna går förlorade.

Res lätt

Lätt behöver inte innebära att man kompromissar med kvaliteten. Vår utrustning är både kompakt och pålitlig, vilket ger dig friheten att röra dig och fota med större kreativitet. Tack vare vårt sensorformat kan filmare skapa ett kort skärpedjup som ger videoklipp biokänsla samtidigt som de erbjuds enkla och snabba fokuseringsalternativ. Filmare på språng kommer även älska vår hyllade vädertätning, våra kompakta men högkvalitativa objektiv och en rad olika videoformat, från höghastighet/slow-motion till HD och (biokvalitet) 4K*. *Beroende av kamera- och objektivmodell