Därför är Olympus perfekt för resefotografering

Stads- och resefotografering

Få semesterminnena att räcka resten av livet – och ännu längre. Det är ofta viktigt att packa lätt när man är på resande fot. Vårt kompakta och lätta kamerasystem tynger inte ner dig. Du kan lita på att få fantastiska resultat oavsett väder. Var alltid redo att ta perfekta bilder, oavsett vart resan bär.

Res lätt

Färdas längre med vårt resevänliga system som är lätt att packa och bära, även med telefoto-objektiv med lång räckvidd – för det sista du behöver på resan är klumpig utrustning som tynger ner dig. Eftersom våra kameror är så kompakta kan du ta bilder utan att dra till dig uppmärksamhet. Våra LCD-skärmar som går att vinkla och vrida låter dig ta fantastiska bilder, oavsett vinkel. I kombination med ett ljust zoom- eller vidvinkelobjektiv, som M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 eller ED 17mm F1.8, är du redo för alla eventualiteter med minimalt med utrustning.

Lämna stativet hemma

Det är jobbigt att släpa runt på stativ – med Olympus system kan du lämna dem hemma. Vårt kraftfulla, inbyggda bildstabiliseringssystem (IS) – med världens mest effektiva kompensationsprestanda – låter dig ta skarpa bilder med fantastisk kvalitet utan stativ. Du får färgstarka, skarpa stillbilder även i svagt ljus.

Föreviga allt – överallt

Och du behöver inte oroa dig över att missa ögonblicksbilder av unika stunder – supersnabb drift och snabb autofokus innebär att du garanterat får bilden du vill ha. Nybörjare kommer älska det smarta ”AUTO”-läget och den långa listan med förinställningar för olika fotosituationer medan proffsfotografer hyllar vår Super-kontrollpanel (SCP) och de anpassningsbara knapparna som gör att de snabbt kommer åt sina favoritinställningar.

Dela enkelt

Dela med dig av dina favoritögonblick online, var du än är. Du behöver inte vänta med att dela höjdpunkterna från resan tills du kommer hem – med hjälp av WiFi och OI.Share-appen på telefonen eller surfplattan kan du ladda upp och dela de bästa bilderna på bara några minuter. Du kan till och med se kamerans Live View på din smarttelefon och fota på distans, för att ta fina selfies!