Därför är Olympus perfekt för makrofotografering på fältet

Få små saker att se stora ut

Insekter i deras naturliga miljöer, spindelnät med daggdroppar, kronblad på en blomma – det finns en värld full av underverk i trädgården, skogen och på fälten nära ditt hem. Föreviga den världen med makrofotografering.

Bättre förstoring

Makrofotografering handlar om att få små saker att se större ut. Tack vare Micro Four Thirds-plattformen erbjuder Olympus kameror och objektiv bättre förstoring än andra kamerasystem. Med Olympus ger 1:1 en förstoring på 2x, jämfört med 1x hos en kamera i fullformat.

Inbyggd fokusstackning

Ta dramatiska makrobilder med större skärpedjup och vacker bokeh. E-M1-seriens inbyggda fokusstackning tar upp till 15 bilder med olika fokuspunkter och sammanfogar dem direkt för att skapa en bild med vacker fokus.

Autofokus med precision

Exakt autofokus underlättar när man tar makrobilder. E-M1 Mark III har en rad AF-mållägen för att fota små saker, som blommor och insekter. Du kan till och med anpassa dina egna AF-målalternativ och spara som dina egna. Olympus små fokuspunkter är otroligt pålitliga och exakta, vilket ger dig friheten att ta kreativa bilder i tuffa miljöer.

Stabilisering utan oskärpa.

Njut av friheten och ta bilder utan stativ med E-M1-seriens klassledande inbyggda bildstabiliseringssystem. Det anpassar sig efter alla typer av kamerarörelser och erbjuder upp till 7,5 slutarstegs kompensation, för skarpa, tydliga bilder utan stativ även i svagt ljus. Detta är en viktig funktion när förstoring används för att fota små motiv.

Alla foton från Olympus-fotografen Chris McGinnis och Olympus-visionären Geraint Radford