Fördelarna med Olympus

Din fotografering är kärnan i allt vi gör

Du vill ha spänning, inte bli utmattad. Du vill ha frihet att fota på ditt sätt, att ta dig an alla äventyr utan att tyngas ned. Du vill ha Olympus. Slå dig fri.

Att fota med Olympus är en helt unik upplevelse. Vi utvecklar unika kamerasystem som främjar din kreativitet och ger dina fotouppdrag spänning och syfte.

Kompakt och lätt

Friheten att vara mer kreativ

Fota längre. Rör dig lättare. Njut av att fota mer när kamerasystemet inte tynger ner dig. Våra kompaktkameror och objektiv är upp till hälften så stora och lätta som andra system med utbytbara objektiv och erbjuder bildkvalitet som proffsen älskar.

Slå dig fri från stort och klumpigt

Lättare utrustning ger mer energi. Större flexibilitet när du fotar. Fler sätt att uttrycka dig på. Du är fri att fota längre, så att du alltid får till den perfekta bilden. Med våra kompakta system kan du reagera snabbare och smälta in i omgivningen, till skillnad från kameror och objektiv som kan dra till sig oönskad uppmärksamhet och få motiven att känna sig obekväma. För när din kamerautrustning är perfekt utformad för dig är du fri att prestera på topp.

Kraftfull bildstabilisering

Alltid tydliga, skarpa och livfulla bilder – utan stativ

Vår inbyggda bildstabilisering låter dig fota utan stativ genom att kompensera för alla kamerarörelser. Resultatet? Skarpa, tydliga och detaljerade bilder – även i svagt ljus. Utan stativ. Med andra system kan minsta kameraskakning innebära suddiga bilder och ryckiga videor. Vår toppmoderna stabilisering hjälper dig att komponera och ta knivskarpa stillbilder och stabila, högupplösta videor som om kameran vore helt stilla.

Fota med mindre utrustning och mer frihet

Vår bildstabilisering använder sofistikerad teknik för att göra en enda sak – ersätta din stabiliseringsutrustning. Du kan fota utan stativ. Ta spektakulära telefoto- och makrobilder. Rör dig och utforska utan att behöva oroa dig för suddiga stillbilder eller videor. Ta till och med skarpa, färgstarka bilder i svagt ljus. Vår branschledande femaxliga synk-IS kombinerar kamera- och objektivstabilisering för att ge dig upp till 7,5 slutarstegs kompensationsprestanda, världens mest effektiva stabiliseringsprestanda*. Endast Olympus erbjuder så mycket rörlighet och frihet. *I januari 2019. OM-D E-M1X-kameran med objektivet M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Optisk prestanda i världsklass

Proffsig precision för att föreviga allt du ser

Ditt kamerasystem är bara så bra som objektiven du använder. Våra M.Zuiko-objektiv erbjuder högsta möjliga upplösningsförmåga, för att ge klara och färgstarka bilder med skärpa och tydliga detaljer ända ut i kanterna. Skapa ditt perfekta system. Du hittar ett komplett utbud med objektiv, från små pancake-zoomobjektiv till ljusstarka, fasta proffsobjektiv och kraftfulla telefoto-zoomobjektiv.

Utformade för att förundra

M.Zuiko-objektiven får ut mesta möjliga av din fotografering. De är utformade utifrån tuffa kvalitetsstandarder och har precisionsskuret glas med ljusa, fasta bländare. Vår objektivserie M.Zuiko PRO har vår optik i världsklass, plus metallkonstruktioner och vädertätning som gör att du slipper oroa dig. Och precis som våra kameror är M.Zuiko-objektiven kompakta samtidigt som de erbjuder bildkvalitet som motsvarar mycket större objektiv. Allt som krävs för att du ska kunna slå dig fri och fota mer.